Onze leden

José Flaton

BackOffice Op Maat (BOOM) | Flaton Makelaars Taxateurs

Coördinator ZZP Oostland | ZZP-Coach

Samenbrengen, kennisdelen en verbinden is mijn passie.
Dit doe ik bij BOOM, Flaton MT en als bestuurslid bij Bedrijvenpark De Boezem. Én ik breng zzp’ers met elkaar in contact als coördinator van ZZP Oostland!
Met deze ervaring, adviseer/coach ik de ondernemende, ambitieuze (startende) zzp’er in 1 op 1 gesprekken, maar ook in groepssessies.

Cindy Brink-Ockeloen

The Office Lady

Virtual Assistant | Mede-coördinator ZZP Oostland

Iedere ondernemer, vereniging of stichting die door de bomen het bos niet meer ziet, zou zich een Virtual Assistant (VA) moeten gunnen. Een frisse blik op de huidige werkprocessen of tijdelijk een helpende hand in een drukke periode om weer orde op zaken te stellen.

Lynda Beck

Lynda Support

Virtual Assistant | Websitebeheer & Ontwikkeling | Sidekick ZZP Oostland

Als virtual assistant ondersteun ik ondernemers bij diverse administratieve taken. Mijn specialisatie is het ontwikkelen en beheren van websites, webshops én online leeromgevingen. Vormgeving is altijd mijn ding geweest, gevoel voor harmonie, iets kloppend maken. Én ik leg graag aan anderen uit hoe zij ermee kunnen werken!

Bianca van de Voort

Horse Buddy

Teamcoaching | Individuele coaching | Equine Assistant Coach

José Luyten

José Luyten

Uitvaartzorg José Luyten

 

Het verzorgen van uitvaarten en het begeleiden van betreffende families

Diana van der Meer

ByDiana Fotografie

Fotograaf | Beeldredacteur

Peter Linnenbank

Made by Pete

 

Mijn onderneming bestaat uit het maken van paracord armbanden en natuursteen kralen armbanden.

website is in ontwikkeling

Remco van Vondelen

Remco van Vondelen fotografie

 

“Foto’s die je raken”
Al ruim 20 jaar is fotograferen mijn passie en kan ik echt zeggen dat ik van mijn hobby mijn fulltime job heb mogen maken. Geen één dag voelt dan ook als werk voor mij.

Esther Bennett

EstherBennett

 

Ik help creatieve online onderneemsters in hun flow te blijven door ze te helpen met de technische uitdagingen van hun website. Zo voorkom ik struggles en buikpijn en kun jij snel weer lekker verder met het helpen van je eigen klanten.

Winnifred Opheij

De Eigen-Wijze Vrouwen Coach

 

Ik laat vrouwen krachtig en sprankelend van het leven genieten. Wil je in weer control zijn? Weer ruimte creëren in je hoofd? Ik werk heel doelgericht met jou aan je kaders en vooroordelen. Deze pakken we aan en resetten we zodat ze jou in het dagelijks functioneren niet meer beperken. Dit zorgt voor een meer onbevangen kijk op interactie met andere personen en gebeurtenissen. Je eigenheid treed naar de voorgrond en er ontstaat ‘lucht’ voor een nieuwe kijk.

Kortom je kunt weer de eigenwijze vrouw zijn die je wilt zijn.

Claudia Rietveld

Claudia Rietveld marketing & communicatie

 

Als je een duidelijk beeld hebt van wie je bent, wat je wilt betekenen en voor wie, wordt het eenvoudiger om je bedrijf in de markt te zetten. Om jezelf te laten zien en klanten aan te trekken voor wie jij heel waardevol bent. 

Omdat ‘marketing’ voor veel ZZP’ers een noodzakelijk kwaad is, lukt het in de praktijk vaak niet om het een serieuze rol in het bedrijf te geven. En met hapsnap een berichtje plaatsen, een blog schrijven of netwerken, behaal je niet de resultaten die je voor ogen had. Ik help ZZP’ers die willen groeien, met het ‘doen’ van hun marketing. Ik neem het je niet uit handen, maar bied je kennis, inzichten, inspiratie, motivatie en structuur om jezelf én je bedrijf te laten ‘shinen’! 

Marketing moet je doen! Dat is waar ik in geloof. Elke vrijdagochtend stel ik mijn kantoor open voor ZZP’ers die aan hun marketing willen werken en hier wat hulp en een extra zetje bij kunnen gebruiken. Ik wil je aanzetten tot doen! Ik geloof dat iedereen zoveel waarde te delen heeft. Zonde toch, als je dat blijft verstoppen? 

Nieuwsgierig? Kijk op www.claudiarietveld.nl en wie wet tot snel. Je bent van harte welkom!

Margot den Breejen

Margaux Partyservice & Catering

 

Margaux Partyservice & Catering is een eigentijds bedrijf dat zich richt op de gehele verzorging van diverse partijen. Margaux verzorgt onder andere Live-Cooking, waarbij er in het zicht van de gasten hapjes worden bereid; á la minute en heerlijk vers! Ook verzorgen wij diverse soorten buffetten. Ideaal voor partijen met een groot aantal gasten waarbij er heerlijk kan worden gegeten. Niet te vergeten zijn Walking-Dinners. Hier kunnen gerechtjes staand gegeten worden waardoor er meer tijd is om met alle aanwezigen te praten.

Daarnaast wordt er ook gedacht aan bijkomende zaken zoals aankleding en feestelijke activiteiten. Denk hierbij aan een photobooth, workshops etc.

De kern van Margaux wordt gevormd door de ervaren Hans en de aan de hotelschool afgestudeerde Margot.  Met veel enthousiasme maken zij samen van elke ontvangst een feestje!

Rowena van der Voort

RowenaKinderopvang

 

Ik ben Rowena van der Voort en ik heb thuis een eigen gastouderopvang.

Dit is een kleinschalig kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar

Word jij ons volgende lid?