Agenda

Kennis & Koffie

Neem deel aan een workshop en ga het gesprek aan met andere ZZP’ers, laat hen weten wie jij bent, wat je doet en wat jij zoekt.

Data 2020

30 oktober | 3 november | 27 november | 18 december

 

16-10-2020: I.v.m. de uitbreiding van de maatregelen rondom het coronavirus heeft ZZP Oostland besloten de komende Kennis & Koffie’s in 2020 te cancelen.

Zodra de maatregelen rondom het corona virus versoepeld worden, zullen wij deze Kennis & Koffie’s opnieuw aanbieden. Houd onze website in de gaten voor de nieuwe datum voor deze Kennis & Koffie’s of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

PLANNEN KUN JE LEREN!

22 januari 2021 | 10:00 – 14:00 uur

In deze tijd waarin privé en zakelijk leven constant met elkaar verweven zijn, is het fijn om structuur aan te brengen en hierdoor meer rust in je hoofd te krijgen. Een digitale To Do lijst zou een deel van de oplossing kunnen zijn.

In deze training leer je heel praktisch om te gaan met de tool Trello. Aan het eind van de dag ga je naar huis met twee compleet ingevulde Trelloborden.

Lees meer

Kennis & Koffie | Body Mind Reset

16-10-2020: I.v.m. de uitbreiding van de maatregelen rondom het coronavirus heeft ZZP Oostland besloten deze Kennis & Koffie te cancelen.

27 november 2020 | 09:00 – 11:30 uur

Tijdens deze Kennis & Koffie zal Lisette Verhoog van coaching praktijk Lisette Reset Coach een presentatie geven hoe de Body Mind Reset in zijn werk gaat.

Ze gaat een workshop geven over hoe jij je jezelf kunt helen en daar zijn een aantal oefeningen voor die gelijk resultaat geven. Deze gaan jullie ook zelf in de workshop ervaren hoe dat werkt.

Lees meer