16-10-2020: I.v.m. de uitbreiding van de maatregelen rondom het coronavirus heeft ZZP Oostland besloten deze Kennis & Koffie te cancelen.

Zodra de maatregelen rondom het corona virus versoepeld worden, zullen wij deze Kennis & Koffie opnieuw aanbieden. Houd onze website in de gaten voor de nieuwe datum van deze Kennis & Koffie of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wanneer

27 november 2020

Tijd

09:00 – 12:00 uur

Voor wie

Leden en zzp’ers die willen kennismaken met ZZP Oostland

Kosten

€15 voor niet leden, gratis deelname voor leden

Locatie

ZZP Oostland

Vrijdag 27 november 2020 is er een netwerkbijeenkomst van 09.00 uur tot 12.00 uur bij ZZP Oostland in Pijnacker.

Vanaf 08.45 uur is de inloop en rond 09.00 uur gaan we starten met Kennis & Koffie. Na de workshop is er van 10:45 uur tot 12:00 uur de gelegenheid om te netwerken met de andere deelnemers. Ga het gesprek aan met andere ZZP’ers, laat hen weten wie jij bent, wat je doet en wat jij zoekt.

Tijdens deze Kennis & Koffie zal Lisette Verhoog van coaching praktijk Lisette Reset Coach een presentatie geven hoe de Body Mind Reset in zijn werk gaat.

Ze gaat een workshop geven over hoe jij je jezelf kunt helen en daar zijn een aantal oefeningen voor die gelijk resultaat geven. Deze gaan jullie ook zelf in de workshop ervaren hoe dat werkt.

Lisette is al een tijd bezig  op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en hoe jezelf kunt resetten en opruimen van de trauma’s die wij onbewust hebben vastgezet. Door deze trauma’s op celniveau te veranderen ga je een shift ervaren die echt levens veranderd is.  Ze gaat in de workshop laten zien hoe emoties en de fysieke klachten aan elkaar gelinkt zijn. Het lichaam geeft al veel eerder signalen af die wij vaak negeren terwijl wij juist daar mee naar mogen luisteren.  Is de lading van de emoties er af dan ontstaat er ruimte om het lichaam te laten helen op de fysieke klachten. En hoe gaaf is dit, het kan zonder er veel over te praten maar gelijk naar de kern waar het opgeslagen ligt in het onbewuste brein.

Ben jij geïnteresseerd hoe het onbewuste brein ons gedrag, patronen en negatieve overtuigingen ons leven bepaald en wil je weten hoe jij jezelf kunt helen van negatieve emoties en fysieke klachten.

Zo ja kom dan naar deze workshop en ervaar zelf hoe jij je kunt bevrijden van lang vast gehouden emoties/ trauma’s en fysieke klachten.

Graag uiterlijk aanmelden voor 20 november 2020.

Of wil jij ook een keer een korte presentatie houden over wat jij doet? Laat het ons weten via e-mail.