Wanneer

25 september 2020

Tijd

09:00 – 12:00 uur

Voor wie

Leden en zzp’ers die willen kennismaken met ZZP Oostland

Kosten

€25 voor niet leden, gratis deelname voor leden

Locatie

ZZP Oostland

Vrijdag 25 september 2020 is er een netwerkbijeenkomst van 09.00 uur tot 12.00 uur bij ZZP Oostland in Pijnacker.

Vanaf 08.45 uur is de inloop en rond 09.00 uur gaan we starten met Kennis & Koffie. Tot 10:30 uur is er de gelegenheid om te netwerken met de andere deelnemers. Ga het gesprek aan met andere ZZP’ers, laat hen weten wie jij bent, wat je doet en wat jij zoekt.

Van 10.30 uur tot 12.00 uur zal Lineke Mourits van Balance your World een workshop geven.

We gaan de basis-tools van Access Consciousness behandelen en je kennis laten maken met Access Bars, een dynamisch en makkelijk te leren lichaamsproces.

Access Consciousness is een set levensveranderende technieken, hulpmiddelen en processen, ontwikkeld om jou te bekrachtigen het leven te creëren waarnaar je verlangt. Praktisch, dynamisch en pragmatisch voorziet het je stap voor stap van processen om je te faciliteren om meer bewust te zijn in het dagelijks leven en het haalt alle barrières weg die jij hebt opgeworpen tegen ontvangen.

Welkom bij een inleidende class die gaat over het hebben van de tools om te weten wat waar is voor jou, om JOU te ZIJN, en om jezelf te vinden als je verdwaalt in andermans beperkingen. Deze class gaat over het hebben van de mogelijkheden waarvan je altijd al wilde dat ze zouden verschijnen en als er iets niet werkt, je de tools zou hebben om het ogenblikkelijk te veranderen.

Graag uiterlijk aanmelden voor 18 september 2020.

Of wil jij ook een keer een korte presentatie houden over wat jij doet? Laat het ons weten via e-mail.