Wanneer

30 oktober 2020

Tijd

09:00 – 11:30 uur

Voor wie

Leden en zzp’ers die willen kennismaken met ZZP Oostland

Kosten

€25 voor niet leden, gratis deelname voor leden

Locatie

ZZP Oostland

Vrijdag 30 oktober 2020 is er een netwerkbijeenkomst van 09.00 uur tot 11.30 uur bij ZZP Oostland in Pijnacker.

Vanaf 08.45 uur is de inloop en rond 09.00 uur gaan we starten met Kennis & Koffie. Na de workshop is er van 10:45 uur tot 11:30 uur de gelegenheid om te netwerken met de andere deelnemers. Ga het gesprek aan met andere ZZP’ers, laat hen weten wie jij bent, wat je doet en wat jij zoekt.

Tijdens deze Kennis & Koffie zal sportfysiotherapeut en eenmanspraktijkhouder Mick van der Spek een workshop geven op het gebied van sport en voeding. Mick is met zijn 26 jaar een jonge maar ambitieuze ZZP’er in Nootdorp met zijn eigen fysiotherapiepraktijk en heeft zich in de jaren na zijn bacheloropleiding verder gespecialiseerd in het begeleiden van alle soorten sporters op het gebied van training, leef- en eetpatroon. Iedere amateur- of topsporter met of zonder klachten, maar ook mensen die niet sporten, alles past in zijn straatje.

In de workshop zal worden besproken hoe je als altijd drukke zelfstandig ondernemer met kleine aanpassingen een betere levensstijl kan nastreven en waarom dit belangrijk is voor de continuïteit van je bedrijf.

Ben jij geïnteresseerd in een kritische blik op jouw eet- en beweegpatroon, wil je weten wat Mick voor jouw bedrijf kan betekenen of zou je misschien andere vragen willen stellen dan nodigen we je van harte uit om aan deze workshop deel te nemen.

Graag uiterlijk aanmelden voor 23 september 2020.

Of wil jij ook een keer een korte presentatie houden over wat jij doet? Laat het ons weten via e-mail.