Wanneer

29 mei 2020

Tijd

09:00 – 11:00 uur

Voor wie

Leden en zzp’ers die willen kennismaken met ZZP Oostland

Kosten

Gratis deelname

Locatie *

ZZP Oostland én online

Vrijdag 29 mei 2020 is er een netwerkbijeenkomst op locatie én online van 09.00 uur tot 11.00 uur bij ZZP Oostland in Pijnacker. Op locatie is er plek voor maximaal 4 personen.

Om 09.00 uur gaan we online en op locatie starten met de Kennis & Koffie. Ga het gesprek aan met andere ZZP’ers, laat hen weten wie jij bent, wat je doet en wat jij zoekt.

 

Tijdens deze Kennis & Koffie geeft Mariska Huijnen van TopGemerkt de workshop 👉 In 3 stappen weg met die contentstress!

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn voor je bedrijf. Je wilt immers dat je gezien en gehoord wordt door jouw doelgroep op Social Media. Maar waar start je?

Het bedenken, schrijven en creëren van content is daarbij een zéér belangrijk onderdeel!

Vind je het lastig content te verzinnen waar je ook daadwerkelijk mensen mee bereikt?

Maar ook:

  • Zit men wel op mijn verhaal/content te wachten?
  • Is het interessant genoeg voor mijn doelgroep en hoe bereik ik die?
  • Wat plaatst ik zoal?

Al die vragen razen maar door je hoofd. Hiermee blijf je het graag uitstellen en laat je dus jouw sociale fans niet weten DAT jij er bent en met WAT jij ze kan verder helpen.

Mariska – van TopGemerkt – neemt je mee in de mogelijkheden wat content betreft. Want je hebt elke dag weer genoeg mooie dingen om te vertellen.

Deze workshop is bedoeld voor ambitieuze, leergierige en intuïtieve dienstverlenende ondernemers die aantrekkelijke content willen maken voor zichzelf of uiteraard voor hun klanten.

Tijdens de workshop krijg je antwoord op bovenstaande vragen. Je ontdekt hoe je beter zichtbaar bent, door content te maken die je kan ombuigen naar content die van betekenis is voor je doelgroep. Daarnaast, hoe fijn is als je nooit meer inspiratieloos of zonder creativiteit zit?

Wat ga je leren?

  • Ten eerste meer vertrouwen krijgen in jouw eigen creatieve creatie kracht. Want óók jij kan content leren creëren die jouw doelgroep écht raakt en inspireert.
  • De 3 stappen die je duidelijk minder contentstress oplevert.
  • Je gaat leren waar je het beste content over kunt gaan maken. Zodat je geen uitstelgedrag meer gaat vertonen omdat je denkt dat niemand op jouw content zit te wachten.
  • Je leert waarom meer variatie in je post kan zorgen dat jouw doelgroep nieuwsgierig wordt naar jou en je bedrijf. Je werkt aan het opbouwen van je klantenrelatie en het inwinnen van vertrouwen bij je doelgroep. Zodat klanten JOU uiteindelijk weten te vinden.

Ben je klaar om stappen te zetten met jouw content? Voor meer merkherkenning, zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste klanten voor meer verkopen?

Meld je dan meteen aan en zeg ‘content me in!’

Of wil jij ook een keer een korte presentatie houden over wat jij doet? Laat het ons weten via e-mail.