Wanneer

31 januari 2020

Tijd

08:45 – 11:00 uur

Voor wie

Leden en zzp’ers die willen kennismaken met ZZP Oostland.

Locatie *

ZZP Oostland

Vrijdag 31 januari 2020 is er een netwerkbijeenkomst van 08.45 uur tot 11.00 uur bij ZZP Oostland in Pijnacker.

Vanaf 08.45 uur is de inloop en rond 09.00 uur gaan we starten met Kennis & Koffie. Ga het gesprek aan met andere ZZP’ers, laat hen weten wie jij bent, wat je doet en wat jij zoekt.

 

Tijdens deze Kennis & Koffie geeft Tineke Rensen een workshop met het onderwerp: Welk Geld Type ben je en hoe beïnvloedt dit al je dagelijkse beslissingen?

Tineke Rensen is in 2020, 30 jaar ondernemer. Zij startte op haar 25e met een typemachine en wonend in een stacaravan, haar eerste bedrijf. Inmiddels heeft zij meerdere bedrijven opgezet. Haar meest succesvolle, internationale bedrijf Umyak Buitensport, verkocht ze in 2011. Sindsdien richt ze zich met haar bedrijf PowerEvents op de groei van bedrijven en zelfstandigen t/m 15 man personeel. Dit doet zij op haar eigen unieke manier. D.m.v. coaching van de ondernemer zelf.

De grootste asset van ieder bedrijf is de ondernemer zelf.

Hoewel deze daar zelf in veel gevallen anders over zal denken. Voor deze ondernemers is zij sparringpartner, mentor en coach.

Zij is in het verleden uitgekozen tot beste vrouwelijke ondernemer van Zuid-Holland. Zij was topsporter en lid van 2 nationale sportteams, freestyle kayakken en freestyle skiën. Bij het kayakken behoorde zij tot de Europese top en zij werd Nederlands kampioen.

Tineke Rensen reist de hele wereld over om te leren van talrijke miljonairs. Zo houdt zij haar ondernemerskennis up to date. Deze kennis deelt zij tijdens haar inspirerende en motiverende lezingen voor ondernemers.

Tineke Rensen schreef in de zomer van 2015 haar eerste ondernemers boek.

In 2017 besloot zij om weer internationaal te gaan werken en nu werkt ze met vrouwelijke ondernemers uit heel Europa. Zij richtte ook een internationaal business netwerk op voor gevestigde vrouwelijke ondernemers.

De workshop

Bij aanvang van de presentatie vult iedereen een online vragenlijst in waar een score uit komt. Met deze score in de hand geeft Tineke je uitleg over de 8 geldtypes die er zijn en hoe die al jouw beslissingen als zelfstandige dagelijks onbewust beïnvloeden.
Hoe de types met elkaar samenwerken of hoe ze elkaar in de weg kunnen zitten, wat vaak de tweespalt verklaart bij het maken van deze beslissingen.
Als je weet wat jouw favoriete Geld Type is, dan kun je juist die zaken die daar goed bij passen vaak herhalen, zodat je geld verdient met zaken die je liggen.
Moet je wel lid worden van een netwerk of juist niet?
Ga je wel risico lopen of juist niet?
Waarom kun je nooit nee zeggen als er een beroep op je gedaan wordt?
Hoe komt het dat anderen het zo tof vinden om met cijfertjes bezig te zijn en jij niet?
Ga je online promoten of ga je bellen?

Allemaal zaken waarop een antwoord komt tijdens deze unieke en interactieve workshop.

Wil jij ook een keer een workshop geven over wat jij doet? Laat het ons weten via e-mail.

* Let op! Graag lopend, op de fiets of carpoolend komen i.v.m. beperkte parkeergelegenheid.