Wanneer

11 maart 2020

Tijd

19:00 – 21:00 uur

Voor wie

Voor leden en zzp’ers die willen kennismaken met ZZP Oostland

Locatie *

ZZP Oostland

Woensdag 11 maart 2020 is er een netwerkbijeenkomst van 19.00 uur tot 21.00 uur bij ZZP Oostland in Pijnacker. Leden van ZZP Oostland én ZZP’ers die willen kennismaken met ZZP Oostland zijn van harte welkom!

Vanaf 18.45 uur is de inloop en rond 19.00 uur gaan we starten met Het is Net Werken.

Pitch

Het thema van deze bijeenkomst is pitchen. Je krijgt 1,5 minuut om te vertellen wie je bent, wat je doet en waar naar je op zoek bent. Het is een mooie gelegenheid om jouw pitch te oefenen en feedback te vragen. Zo word je steeds een beetje beter! Vermeld bij het aanmelden dat jij wilt pitchen en we zetten je op de lijst.

Kom jij kennismaken met ZZP Oostland? 

Dan zal José Flaton (coördinator van ZZP Oostland) jou een korte introductie geven over ZZP Oostland.