Wanneer

27 november 2019

Tijd

08:45 – 11:00 uur

Kosten

Leden €4,97/ 1 strip, Niet-leden € 9,94/ 2 strippen

Locatie *

ZZP Oostland

Woensdag 27 november 2019 is er een netwerkbijeenkomst van 08.45 uur tot 11.00 uur bij ZZP Oostland in Pijnacker.

Vanaf 08.45 uur is de inloop en rond 09.00 uur gaan we starten met Kennis & Koffie. Ga het gesprek aan met andere ZZP’ers, laat hen weten wie jij bent, wat je doet en wat jij zoekt.

Tijdens deze Kennis & Koffie geeft Janneke de Boer-Boleij van Kom tot de kern een miniworkshop Visueel communiceren.

Tijdens deze miniworshop boor je razendsnel een creatieve bron aan, die iedereen in zich heeft. Iedereen kan tekenen! Het gaat niet om mooi, maar om duidelijk: tekenen als communicatiemiddel. Om visuele notities te maken, je gedachten op papier te zetten, of je presentatie of post te ondersteunen. Wil je weten hoe je dit aanpakt? Janneke leert het je in drie eenvoudige stappen.

Janneke de Boer-Boleij werkte jarenlang als redacteur en tekstschrijver, en merkte dat ze creativiteit miste in haar werk. Ze zag tijdens een training storytelling iemand live een visueel verslag maken, en raakte onmiddellijk geïnspireerd. Ze werkte stap voor stap toe naar een omslag in haar bedrijf, en richtte in 2017 Kom tot de kern op. Ze maakt live visuele verslagen, geeft workshops en coacht professionals om meer visueel te werken.

Of wil jij ook een keer een korte presentatie houden over wat jij doet? Laat het ons weten via e-mail.

* Let op! Graag lopend, op de fiets of carpoolend komen i.v.m. beperkte parkeergelegenheid.